Saturday, 16. 10. 2021

Lakim i Qerpikëve me mbi 20 vjet

Udhëhequr nga Prëvoja

 

Për më shumë se 20 vite ne prodhojm Setet për Lakimin e Qerpikëve.

Wimpernlifting = Lakimi i Qerpikëve: Qoftë në artin klasik me rollne apo për disa vjet tani me modelet tona POWER PAD-S të bëra nga silikoni dhe te mbrojtura - Lakimi i Qerpikëve është pjesë e standardit në shumë kozmetika dhe Sallone te bukuris.

Merrni pamjen tuaj te Syve të ëndërruar!

Informacione per trajtimet e Lakimit te qerpikeve nga Wimpernwelle

Wimpernwelle = Lakim i Qerpikëve?

PO, ngritja e Qerpikëve është Lakim I Qerpikëve! Gjithmonë është i njëjti trajtim - tregtohet vetëm me emra të ndryshëm. Qoftë me pads silikona apo me rollers ,,Llokne” Qerpikët tuaj janë ngritur për një kohë të caktuar. Studiot profesionale dinë si të përdorin rollnet për të lakuar Qerpikët menjëherë: KETU mund ta gjeni VIDEON!

MË SHUMË

2 mënyra te Lakimit - 1 Rezultat: zgjidhni të preferuarën tuaj!

Lakimi i Qerpikëve KLASIK apo Lakimi i Qerpikëve me Power Pad-s: Lehtë dhe sigurt në rezultatin WOW!

MË SHUMË

Ku mund të gjej studiot afër meje?

Këtu do të gjeni adresat dhe informacionet në lidhje me Studiot në afërsi tuaj.

MË SHUMË

BINACIL - Ngjyra për qerpike & vetulla vetëm për profesionist!

INTENSIVE - BUT - SHPEJT

 

Për sektorin profesional ne ofrojmë BINACIL® Ngjyra për Qerpike & Vetulla, një produkt që kombinon ngjyrën e shkëlqyer dhe afatgjatë me pajtueshmëri shumë të mirë. Sa shpesh keni ngjyrosur qerpike duke u shoqëruar me sy të djegur, këto kohë tani kanë mbaruar!

Kozmetikë rreth syve

Social Media

FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE

Na kontaktoni

Për Klient privat Për Trajtuesit